renovat.ro

» » piatra naturala - Forum

piatra naturala

Vrei sa adaugi o intrebare?
Pret montaj piatra naturala pentru o terasa de 16 mp

Buna seara, rog a firmele de construtii daca pot sa imi dea si mie un pret de manopera pentru placarea unui terase de 16 mp la parter cu piatra natura. Doresc sa fie specificat si adezivul cu care vor lucra si ce materiale trebuie achizitionate pe langa Petrica

Pret montaj piatra naturala pe gard

Buna ziua, Doresc sa plachez un gard cu piatra naturala. Doresc oferta de pret pentru placare gard cu 4 stalpi cu lungime de 7 metri dintre care 2 stalpi sunt cei de la portile de intrare in garaj. Inaltimea gardului este de 1.8 metri.

Recomandare adeziv pentru lipire piatra pe cascada ornamentala din curte

Buna ziua, Am o cascada ormamentala in curte, gen perete placat cu piatra tip sist, si alte pietre orizontale prinse pe acel perete pe care cade apa. La lipire am folosit adeziv de piatra, dar apa a spalat adezivul si s-au dezlipit cateva din pietrele orizontale. Vreau sa refac defectiunile dar nu stiu ce adeziv sa folosesc.

Izolare exterioara si interioara casa din piatra la munte - cum se face?

Buna ziua. Casa parintilor mei se afla la munte, este construita pe pamant si are unul dintre pereti lipit de pamant. Casa este construita din piatra, avand pereti de cca 50 cm grosime si este foarte friguroasa. Dorim sa o izolam dar nu prea stim daca ar trebui sa incepem cu izolatia exterioara sau cu cea interioara. Astept raspunsul dumneavoastra!

Piatra sau tapet pe un perete de accent in dormitor?

Buna ziua, Am mobilier din fier forjat in dormitor si as dori sa pun piatra sau tapet. Ce design imi recomandati? Atasez o poza cu parchetul si culoarea mobilei. Multumesc!

Recomandare produse curatare marmura

Buna ziua Va rog si eu sa imi recomandati niste produse pentru curatare marmura. Imi trebuie sa curat in principal rosturile de la marmura Multumesc mult Ileana

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro