renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Polistirenul extrudat montat sub parchet se lasa in timp?

Buna ziua...Ce pot face in cazul in care am o diferenta de 5 cm in camerele unui apartament fata de hol si bucatarie...sa torn sapa, sa ma inalt cu diferenta de 5 cm sau pot pune polistiren extrudat de 5 cm ca sa echivalez diferentele de nivel? Tot aud pareri ca acest polistiren extrudat se va lasa cu timpul..Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Covasna , Covasna
vezi si firme constructii Covasna

Raspunsuri si comentarii
Bogdan NICOLAE a scris:

Buna ziua,
Polistirenul extrudat XPS este mult mai dens/dur decat cel expandat EPS, deci rezista mai bine la compresiune. Totusi un polistiren de 5cm ca suport pentru parchet sau gresie nu este indicat, exista riscul de a se lasa in timp mai ales daca aveti mobilier sau trafic greu. Se poate pune insa polistiren extrudat XPS de 4 cm, pe sapa/pardoseala existenta, peste care se toarna o sapa autonivelanta de 4-5mm, peste care sa aplicati folia de polietilena si parchetul laminat, sau conform specificatiilor producatorului respectiv. Daca folositi gresie nu mai este necesara sapa autonivelanta ci doar adezivul aferent acesteia.
Spor!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    polistiren extrudat,    montaj,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro