renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pompa care impinge apa prin calorifere este destul de puternica?

In primul rand as vrea sa va intreb despre pompa care impinge apa prin calorifere daca este destul de puternica. Este o casa cu doua etaje si centrala este jos la parter si la parter sunt trei calorifere si la etajul 1 tot trei dar si in baie unu și la etajul 2 nu ajunge apa in calorifer. Si ne-am gandit sa schimbam bazinul cu apa care alimenteaza caloriferele cand apa se evapora, la etajul 2 si tot nu funcționeaza. Am cumparat o pompa si ne-am gandit sa o punem la etajul unu sa o ajute pe pompa de la parter, pompa de la parter impingand apa la etajul 1 si de la etajul 1 sa impinga la etajul 2 ar funciona. Va rog ajutati-ma cu un sfat. Cum ar fi bine?

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Daca varianta cu a doua pompa”de ajutor” functioneaza, ori eliminati cele doua pompe si montati una cu puterea celor doua, chiar putin mai mare(sa se mentina presiunea la 2 bari in conditii de 25-30grade apa), ori chemati o echipa autorizata in instalatii termice care sa refaca conexiunile astfel incat sa functioneze cele doua pompe existente concomitent, dar si individual daca nu este necesara incalzirea etajelor. Pompele de presiune au puteri intre 4KW-99KW, este posibil ca puterea pompei initiale sa nu fie potrivita pentru suprafata de incalzit.

C-tin Cristian a scris:

Buna ziua.Pompa se pune pe coloana inter cele 2 etaje.Dar inainte de aceasta,intre centrala si coloana trebuie sa puneti un vas de egalizare.

Cu consideratie,
Constantin Cristian

[email protected]
0726 050 661

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: instalatii termice ,

Taguri:    pompa apa,    casa cu doua etaje,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro