pot alege nuante de mov pentru draperie, covor si perne decorative?
Imi puteti spune va rog pt pereti galben auriu, canapea si mobila maro si perdea alba ce culori pot sa aleg pt draperie,covor si perne decorative. Eu m-am gandit la nuante de mov. Va multumesc
Intrebare trimisa de un cititor din - Satu Mare , Satu Mare
vezi si firme constructii Satu Mare
Raspunsuri si comentarii
Pentru canapea maro cu bej,candelabru negru pe tavan gri,si draperii un turcoaz pal,imi puteti spune ce culoare pt covor si ce textura,precum si ce masuta de cafea. Multumesc anticipat
Culorile indraznete pe care le aveti in living pot fi completate cu un covor varianta shaggy (cu fire lungi) in care sa se regaseasca tonuri de maro, bej, negru si gri deschis sau doar maro, bej si negru. O alta varianta poate fi alegerea unui covor din lana, fara franjuri, eventual in forma ovala, in care sa se regaseasca tonuri de griuri, negru si alb murdar foarte putin, doar ca nuanta de contrast cu un model fantezist. Culoarea canapelei poate fi culoare de contrast in interior, ce poate fi echilibrata cu cateva elemente decorative: farfurie, statuieta, lumanare decorativa. Pentru masuta de cafea puteti opta pentru una pe structura de metal cromat gri sau negru, cu fata de sticla; forma acesteia poate fi ovala, hexagonal, rotunda. Va sugerez daca preferati si se poate, sa inlocuiti draperia cu una din matase in nuanta ivory, bej sau maro cafea cu lapte, a carei bratara de prindere pe timp de zi poate fi neagra.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: perdele si draperii, covoare colorate,
draperia si covorul treb sa fie la aceiasi culoare, pot fi nuante diferite..Nu este insa strict obligatoriu, dar asta depinde f mult de stilul abordat, clasic, modern etc. galben curat se asorteaza bine cu mov,dar daca ziceti ca e galben auriu se cam schimba socoteala. mai degraba as vedea un verde-olive cu galben auriu.asta nu inseamna sa fie toate elementele la unison ( canapea, perne, covor ), dar aceste culori sa se regaseasca in toate cele 3 componente.As sugera macar una din componente sa fie uni! canapeaua de exemplu. as pune draperii cu dungi olive cu galben auriu si niste perne in combinatie si uni, sau cu motive florale, dar atentie la stil !! daca dungile merg si la calsic, florile nu prea se pupa cu modernul intotdeauna.succes !!