renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot alege pentru o sufragerie nu foarte luminoasa parchet inchis la culoare?

As dori sa renovez o sufragerie unde nu prea bate soarele - la casa, in care am mobila de culoarea stejarului. Va rog sa imi spuneti daca se asorteaza cu parchet laminat de culoare inchisa pe care il vom pune si pe holul de intrare. Ce culori de lavabila as putea face? Pentru hol ne-am gandit la un galben. Mentionez ca usile sunt din lemn-culoare alba, pe care nu vreau sa le schimb ca sunt in stare foarte buna. Multumesc anticipat.

Intrebare trimisa de un cititor din - Botosani , Botosani
vezi si firme constructii Botosani

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Nuanta de parchet culoare inchisa va avea un efect vizual spectaculos in interior (nu va sfatuiesc sa alegeti wenge!). Pentru hol, un galben deschis, se potriveste perfect! In sufragerie va sugerez sa faceti doi pereti galben soare (mai intens) si doi crem sau o alta varianta galben soare si portocaliu cald, doi cu doi pereti. Astfel, veti crea o unitate cromatica ce va avea un efect vizual placut.

Nico a scris:

De ce ma sfatuiti sa nu aleg un parchet de culoarea wenge?

Elena V. a scris:

Pentru ca este o nuanta care nu se potriveste foarte bine cu mobilierul de stejar pe care il aveti deja. Sunt si alte nuante inchise pentru parchet, care se aseamana cu lemnul natur.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: parchet , lavabila , amenajare apartament 3 camere , amenajari interioare ,

Taguri:    parchet inchis,    culori zugraveli interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro