renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot alege un blat de bucatarie alb spre crem daca am mobila crem cu maro?

Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un sfat la decorarea bucatariei . Mobila de sus pe perete este crem lucios , iar cea de pe podea un maro lucios . Nu stim din pacate ce culoare se potriveste intre ele . Blatul inca nu l-am cumparat . Noi ne gandeam la un blat tot mai deschis alb spre crem sidefat , faianta rosu , iar gresia un maro ca si mobila . Va rog sa imi sugerati si alte culori si sa ne sfatuiti cu ideea noastra de asemenea . Astept raspuns urgent . Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sighetu Marmatiei , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Culorile mobilierului de bucatarie implica alegerea unui blat intr-o nuanta intermediara, pentru a realiza un ansamblu coloristic placut, sau o culoare de contrast care va evidentia culorile existente. Daca preferati mentinerea unor tonuri de culoare din aceeasi gama, puteti alege nuantele uni lucioase: salcam lakeland deschis, stejar ferrara deschis, sau nuanta de scortisoara. In cazul in care preferati o culoare de contrast, s-ar potrivi o nuanta de verde mar, verde ou de rata sau vernil. Combinatia marouri si rosu nu este prea fericita! Va sugerez alegerea unei nuante pentru gresie asemeni partii de jos a mobilierului, iar faianta poate fi crem cu irizatii maro inchis, bej cu irizatii albe sau verde cu irizatii maro in cazul alegerii blatului intr-o nuanta de verde.

Florian a scris:

Daca optati pentru un blat din piatra naturala, va recomand granitul rose ( este alb cu elemente de rosu, maro, roz si bej inchis) daca doriti blat din HDF va recomand urmatoarele coduri: de la Egger: F039 Travertin, F104 Marmura Latina, F107 Marmura Carrara. De la Kronospan:3302CLIFF Corian Alb, 5526RS Salona; 6510 SQ Piatra Lunii; LPR D93QZ Sand Chip.Pentru a va face o idee puteti vedea pe internet aceste coduri de blaturi si in general le gasiti si la atelierele de mobila. Evitati albul si incercati nuante foarte deschise de crem cu diferite insertii. Oricum, daca bucataria este lucioasa, nu va recomand decat modelul de piatra. Exista si blaturi care au melamina in decor de lemn dar nu cred ca se potriveste cu nuantele lucioase. Pentru faianata, daca va place rosu va recomand sa nu il folositi decat la cateva bucati de decor, iar estul sa fie in ton cu una dintre culorile bucatariei. Rosu este o culoare dinamica dar in acelasi timp pe suprafete devine obositor si nu evidentiaza restul mobilierului. Este o culoare care trebuie dozata cu grija.

Casan Mirela a scris:

Buna ziua,

Va rog sa-mi spuneti daca puteti venii la apart. sa masurati , apoi sa executati un blat potrivit pentru dimensiunile cerute si in final de montat acest blat de bucatarie.
Telefonul meu este 0745352802

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    mobila bucatarie,    faianta rosie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro