renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot amenaja un dormitor modern cu mobila alba daca are tavan din lemn de brad?

As dori sa imi amenajez un dormitor modern cu mobila alba, dar dormitorul are tavanul din lemn de brad. Ce imi recomandati? Ce alt stil sau design as putea folosi?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Coralia a scris:

Da. Mobila alba - peretii vopsiti intr-o culoare intensa albastru, oranj, galben). LEMNUL DE BRAD-VOPSIT ALB. Decoratiunile camerei in ALB+culoarea peretelui+o culoare intermediara sau complementara.

Cristiana a scris:

Tavanul va permite amenajea in stilul vintage, rustic..Folositi mobila alba dar din lemn masiv sculptat.Cumparati un pat cu baldachin.Peretii din camera lasatii albi si folositi o perdea culoarea untului cu imprimeu auriu alaturi de o draperie crem. Puteti de asemenea sa introduceti in camera, pentru a avea o pata de culoare, un fotoliu cu tapiterie cu culoare ocru cu brate din lemn alaturi de o masuta de cafea din lemn patinat. Covorul poate fi unul din lana, din acela pufos ( cu toate ca e greu de curatat , rezultatul va fi spectaculos) alb sau gri sau chiar si alb cu bej sau alb cu putin negru si gri..Fotoliul cu masuta pozitionatile in stanga sau in dreapta geamului iar in partea cealalta decorati peretele cu tablouri cu rama negra sau metalica.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: tavane , dormitor , amenajari interioare ,

Taguri:    tavan din lemn,    dormitor modern,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro