Pot aplica tencuiala decorativa peste tinci?
As dori sa stiu daca am izolat o casa cu polistiren si pe urma am dat cu adeziv peste plasa si apoi cu tinci , pot aplica tencuiala decorativa peste tinci? Pentru ca cineva spunea ca nu are ce cauta tinciul sub decorativa pentur ca va cadea si nici peste adeziv.
Intrebare trimisa de un cititor din - Sighisoara , Mures
vezi si firme constructii Mures
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua,
Exista o decorativa pentru interior , cu textura mai fina, care se poate aplica peste tinci ?
Decorativa se poate aplica peste stratul de tinci. Se aplica un strat de grund/ amorsa peste tinci si apoi decorativa. Foarte rezistenta este Aeria plast cu porus x. rezista bine la facutorii de mediu, dar si la lovire/zgariere
pt costel danalache - Aeria plast silikat, tencuiala decorativa structurata pe baza de rasina silicatica pentru interior si exterior
Bună ziua! Am renovat un apartament. Am placat tavanul cu polistiren , după care s.a pus plasa și s a dat un strat de adeziv duo contact, apoi un strat de tinci alb. După o luna au spart pe tavane destul de multe fisuri. Oare care este cauza apariției acestor fisuri...și cum as putea sa le rezolv? Mulțumesc mult!
Am aplicat pe tencuiala un tinci (var/nisip/ciment), este ok sa trag tencuiala decorativă peste ?
Posteaza!
Taguri: tencuiala decorativa , tinci ,
Taguri: tencuiala decorativa, ,
Buna ziua,
Tinciul fiind un mortar se poate folosi ca strat suport pentru glet sau amorsa pentru tencuiala decorativa. Spor!