renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot asorta draperia cu nuanta peretelui colorat din spatele bibliotecii?

In ce culoare pot vopsi peretele din spatele unei biblioteci care are partea de sus culoare capucino, iar partea de jos culoare negru. Ceilalti pereti sunt albi, parchet gri deschis, canapea beige, covor shaggy negru cu alb. Draperia o pot asorta cu nuanta peretelui care urmeaza a fi vopsit? Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Alexandra a scris:

Buna ziua, peretele din spatele bibliotecii va sfatuiesc sa fie intr-o nuanta neutra, de exemplu un bej neutru sau chiar un gri usor cald, cat sa aiba o usoara culoare. Draperia se poate asorta perfect cu nuanta "noului" perete. Incercati pe cat posibil ca noile dumneavoastra sa fie cat mai neutre.

Elena V. a scris:

Este foarte buna ideea oferita de Alexandra. Imi permit sa va ofer inca o varianta, pentru a alege care va place. Pentru a evidentia partea de sus a bibliotecii intr-un contrast discret cu peretele, puteti sa-l faceti maro scortisoara sau castaniu cald. Alegeti un material lucios, cu un ton mai inchis decat cu cel al suprafetei peretelui, sau identic, din care sa faceti draperiile si 1-2 perne decorative pe care sa le amplasati pe canapea. La fel de bine puteti gasi material brocat in nuanta peretelui cu elemente decorative foarte discrete cu negru, din care sa realizati draperiile si pernele decorative.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare , perdele si draperii ,

Taguri:    biblioteci,    draperie,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro