Pot asorta perdele mov cu lila si draperii mov intr-un living cu coltar maro?
Buna ziua,
Am de gand sa schimb ceva in livingul meu si ma gandeam sa schimb perdelele cu unele mov pe fundal lila si draperii mov.
Asa ca va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca perdelele dorite as putea sa le asortez cu coltar maro inchis-maro deschis (foto 2) cu mobila wenghe cu alb (foto 1), parchetul este culoarea fagului, iar covorul este alb cu maro ciocolata (foto 3), sau dati-mi o sugestie in ceea ce priveste ce culoare sa fie perdelele, sau ce sa schimb in sufragerie, avand in vedere obiectele din camera enumerate plus usa de culoarea ciresului inchis. Multumesc.
Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad

Raspunsuri si comentarii
Ce culoare si ce fel de draperii si perdele sa aleg într-un living de 27 mp cu pereți albi, un colțar mare mov si un perete făcut cu piatra decorativa colorata usor in gri crem unt, măsuță si masa de cafea grizonate si parchetul crem?multumesc mult
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: draperie mov, living maro,
Combinatia maro, negru si mov este indrazneata pentru amenajari interioare, dar de succes. Puteti amplasa perdelele si draperiile in nuantele dorite, dar cred ca ar fi bine sa mai adaugati cateva perne decorative pe canapea in nuantele: mov, lila, negru si alb sau brocat mov cu negru sau mov cu alb. Astfel se echilibreaza coloristic interiorul pentru un efect vizual placut.