renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot face izolatie exterioara daca la interior am vata de sticla si rigips?

Buna ziua! Stau la bloc si vreau sa izolez la exterior, dar la interior am o izolatie, numai la peretii exteriori, cu vata de sticla de 5 cm si rigips. Acum cu cat sa placez astfel incat sa nu dauneze placarii interioare si sa nu apara mucegai si alte probleme la interior? Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Pentru interior aveti izolarea perfecta. In exterior puteti opta pentru solutia clasica: polistiren expandat 10-12 cm, tencuiala, plasa de constructie, tencuiala de finisaj, amorsa, lavabil de exterior; in colturi puneti coltare pentru a avea verticalitatea perfecta a laturilor exterioare a blocului.

Cosmin a scris:

Multumesc pt raspuns!
Sa pun din cel grafitat sau simplu?
Am citit pe un forum ca cel cu grafit care este prin natura grafitului bun conductor, at polistirenul este si el un bun conductor de caldura iarna? Sa fie o masluire a testelor pe modelul masinilor?
Mersi!

PantiruM a scris:

Polistirenul grafitat este imbogatit cu grafit care aduce proprietati superioare produsului, dar desigur ca si costuri suplimentare. O placa de polistiren grafitat de 10 cm va izola mai bine decat o placa de 10 cm de polistiren expandat, dar desigur ca este si o diferenta de pret intre ele. Un calculator, pentru a va putea face o idee de preturi puteti gasi pe site la adeplast.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: izolatie exterioara , mucegai ,

Taguri:    blocuri,    izolatie exterioara,    vata minerala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro