renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot inlocui extrudatul de sub parchet cu izolatie cu fibre de celuloza ?

Izolatia cu fibre de celuloza poate inlocui extrudatul de sub parchet? Daca da, care sunt pasii in montaj. Despre extrudat am citit ca dezvolta niste bacterii foarte nocive pentru sanatate si nu vreau sa il folosesc sub nicio forma.

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Fibrele de celuloza reprezinta un produs nou pe piata si se utilizeaza in domeniul izolatiilor termice si fonice. Este un produs ce se aplica folosindu-se o suflanta speciala, iar prin acest procedeu se acopera toate golurile cu mare precizie. Este un material rezultat prin tocarea fina a ziarelor, materia obtinuta se imbogateste cu alte substante pentru a deveni ignifuga. Aplicarea acestui material fie pentru izolarea acoperisului, a peretilor sau a pardoselii ajunge la 15 euro mp.

Viotrl a scris:

Puteti sa imi spuneti de unde sau cum as putea achizitiona fototapetul cu biciclistul si motive cicliste pe care-l aveti postat pe facebook intr-o postare din 24 noiebrie 2014?
Va multumesc!

Elena V. a scris:

Tema „biciclisti” este de actualitate si se gasesc o serie de tablouri sau fototapet pe aceasta tema. Incercati in librarii, loc in care se comercializeaza si fototapet pe teme diferite, incercati pe IVP Tablouri. Cel prezentat atunci a fost doar demonstrativ, pe acest site nu comercializam produse.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: izolatie interioara ,

Taguri:    izolatie,    parchet laminat,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro