renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot izola cu vata bazaltica peste polistiren?

Locuiesc la casa. Construcția are un perete buclucas , la nord din boltari izolat cu polistiren expandat de 3 mm, in acelasi timp cu problemele de temperatura sc?zut? iarna am si probleme cu poluarea fonic? din partea vecinilor. Considerati ca este oportuna izolarea cu vata bazaltica peste polistirenul existent? Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 2 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
George I. a scris:

Nu va avea efectul dorit. Nu am inteles, din ceea ce ati precizat, daca este vorba despre izolatie interioara sau exterioara. Pentru siguranta dvs., este bine sa faceti o izolatie exterioara cu polistiren expandat de 10cm, peste care sa aplicati tencuiala, plasa de constructie si vopsea lavabila de exterior. Daca deja respectivul perete este izolat pe exterior cu polistiren, mai adaugati un strat de polistiren de 8cm (astfel vor fi 11cm) si materialele precizate mai sus. Veti beneficia si de izolare termica si fonica in acelasi timp. Vata bazaltica este mult mai eficienta pentru interior; o izolare termica/fonica(concomitent) eficienta este cea de exterior.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    vata bazaltica,    polistiren expandat,    termosistem,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro