renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot izola pe interior mansarda cu vata minerala si sa o plachez cu rigips?

Va deranjez cu o intrebare care a mai fost pusa de multe ori. Am o casa cu mansarda din BCA care este cimentuita pe exterior, este indicat sa izolez pe interior mansarda cu vata minerala si sa o plachez cu rigips pentru o mai buna izolatie termica(la mansarda am dormitoarele) ,si dupa un timp o s-o izolez si pe exterior cu polistiren de 10 cm? Este un pericol? Poate aparea igrasie ,mucegai? Va rog sa ma sfatuiti. Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 6 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
virgil fizesan a scris:

Daca casa e tencuita pe exterior puteti sa o izolati pe interior cu Multipor e un materiol asemanator cu bca dar are propritati termice asemanatoare cu vata bazaltica nu face mucegai .Se poate lipi pe perete si gletui cu max 1 cm nu se deformeaza la lovire are viata cat bca si saaiba grosimea de minim 5 cm recomandabil 10 cm si nu ma trebuie izolat pe exterior.E mai scum ca vata dar are o viata...merita.Il gasiti la Ytong si e fabricat pe la R.Valcea in Romania de firma nemteasca.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    izolatie interioara,    case cu mansarda,    constructie casa BCA,    ,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro