renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot lasa casa netencuita la exterior pana vara urmatoare?

Buna ziua, Am terminat de inaltat o casa din bca ytong. Problema este ca la acest moment nu am resursele financiare pentru a izola exteriorul cu polistiren. As vrea sa stiu daca peretii exteriori rezista asa pana la vara urmatoare. Ma tem ca nu cumva ploile si zapada sa nu deterioreze acesti pereti exteriori de bca. Intrebarea mea este: ar fii o idee buna sa tencuiesc acesti pereti cu un strat subtire de ciment--ori altceva, ce recomandati d-voastra--care sa-i protejeze pana la anul urmator? Ce compozitie de tencuiala recomandati, tinand cont ca la anul urmeaza sa fac izolatia cu polistiren? Cu stima, catalin

Intrebare trimisa de un cititor din - Timisoara , Timis
vezi si firme constructii Timis

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Da, nu va fi nicio problema peste iarna in privinta materialelor deja folosite pentru zidarie. Daca exteriorul urmeaza a fi izolat cu polistiren, in acest moment lasati zidaria asa cum este, iar pentru tencuiala din anul viitor, alegeti un material potrivit acestei operatii si folositi exact �reteta� pentru a obtine mortar de calitate, folositi plasa de constructie pentru armare.

catalin paunescu a scris:

Am crezut ca plasa pt. armare se pune peste polistiren, nu peste zid. Recomandati vre-un tip de tencuiala micro spor de la Baumix?

Elena V. a scris:

Da, plasa de constructie se aplica peste polistiren! Tencuiala pentru exterior este recomandat sa fie rezistenta, sa tina praful la distanta, sa poata fi aplicata cu usurinta pe suport. In acest sens va recomandam tencuiala silicatica:Rofix, Emex sau SilikatTop, etc.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje exterioare ,

Taguri:    constructie casa BCA,    izolatie casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro