Pot monta parchet laminat peste un parchet vechi din lemn masiv?
Am in camere diferenta de nivel fata de hol de 4 cm . Pe hol am pus gresie noua .In camere am parchet cred ca e vechi de 20 ani dar e drept si stabil. Intrebarea este:pot pune in camere polistiren expandat de 3 cm si apoi parchet pentru a veni la nivel cu holul? Ce se poate intampla daca fac aceasta operatiune.
Intrebare trimisa de un cititor din - Tecuci , Galati
vezi si firme constructii Galati
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua,
Neaparat trebui sa fi folosit parchet flotant in acest cazul. O solutia buna pentru asta este parchet din pluta, ca are strat inferior de pluta si permite correctare imperfectiune de suprafata existente.
Daca optati pentru alte tipul de parchet, poate fi correctat nível si imperfectiune de suprafata existente cu placi sau role din pluta ca underlayment, care ofere si izolatii fonica si térmica.
Sa gasesc pe CORKMARKET.ro
Posteaza!
Taguri: parchet ,
Taguri: parchet laminat, parchet lemn masiv,
Da. Daca parchetul vechi este ok puteti monta linistit noul parchet peste el. Dar, sa stiti ca parchetul din lemn masiv poate fi reconditionat simplu prin eliminarea prin raschetare a stratului superior, dupa care se lacuieste si este ca nou. Diferenta de nivel o puteti masca printr-un prag oblic.