renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot monta vata bazaltica ca izolatie la un acoperis cu folie anticondens sub tab

Buna ziua, Se poate monta gresie portelanata si la interior sau numai la exterior? Daca la un acoperis al unei terase de exterior exista folie anticondens sub tabla se poate monta vata minerala bazaltica drept izolatie sub acoperis?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 5 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Gresia portelanata poate fi montata cu succes in interior atat in spatii cu trafic intens, cat si in zone cu trafic moderat. Montajul acesteia se poate face cu sau fara distantiere. Pentru a realiza o izolatie buna, este recomandat sa faceti rame din lemn sau sipci din lemn pe care sa fixati stratul de vata de sticla. Peste acesta, ca finisaj, puteti folosi placi OSB sau placi din rigips.

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Izolatia cu vata minerala se poate executa sub astriala intre capriori.
Obligatoriu este ca peste vata minerala sa montati o bariera de vapori, si apoi functie de finisajul dorit rigips pe structura metalica, sau alt material de placat.
Pentru ca vata minerala sa fie bine asezata intre capriori si sa nu se lase, pe capriori se bat cuie de tabla si apoi se realizeaza un caroiaj din sarma zincata de 1 mm.

eu a scris:

Barierea de vapori se poate realiza dintr-o folie obisnuita? exista un material ceva special pentru bariera de vapori?

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Bariera de vapori este de preferat sa fie unul din tipurile de folie anticondens folosita la tabla, de o calitate buna, pentru o durata de viata cat mai mare.
Nu este recomandat sa montati folie de polietilena, deoarece are o rezistenta mecanica mica si se depreciaza in cinci sase ani.
Bariera de vapori trebuie bine intinsa peste vata minerala, fara spatii neacoperite cat de mici ar fi ele.
Prinderea se realizeaza prin capsare, dupa caz pe caprior sau pe stalpii de lemn ai constructiei.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    gresie portelanata,    vata bazaltica,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro