renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot pune parchet si lambriu peste gresie respectiv peste faianta?

Buna ziua,intr-o sala de 85 mp in care este pusa gresie pe jos si faianta pe pereti de 1.5 m inaltime si care este situata la subsol as vrea sa stiu daca este vreo sansa sa pun parchet laminat fara sa fie nevoie sa dau gresia si faianta jos? ,eu m-am gandit sa pun spuma pt parchet si polistiren extrudat si pe jos si peste faianta daca se poate apoi pe pereti sa pun lambriu si pe jos parchetul,dar nu stiu exact cum o sa se comporte.Sala respectiva as vrea sa fie o sala de dans. Multumesc anticipat !

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Peste gresie este bine sa aplicati polistiren extrudat, apoi parchet; alegeti din cel rezistent la trafic sau aquastep, rezistent la umezeala si socuri mecanice. Pentru pereti, recomand sa realizati o structura de lemn, pe care sa o fixati pe perete peste care apoi sa montati lambriul din PVC, astfel incat sa existe un spatiu de cel putin 2-3 cm intre peretele cu faianta si lambriu. Scopul acestui „artificiu” ar fi acela de a lasa peretele sa se ventileze. In acel spatiu destinat dansului, este posibil sa se adune vapori de apa/umezeala care in timp sa afecteze peretii. Spor la treaba!

cracana vasile a scris:

Buna seara,pot pune parchet peste gresie Este vre-un impediment.Parchetul vreau sa-l pun pe un hol lung de 7 metri lungime cu 1,40 latime.Va multumesc,astept raspuns!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    lambriu,    sala de dans,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro