renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot pune tablouri pe un perete zugravit cu visiniu si lazura aurie?

Pe un perete zugravit cu lavabila visinie decorata cu lazura aurie, as putea pune tablouri? Daca da, ar merge un tablou triptic abstract, fond albastru bleumarin si auriu? multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Drobeta-Turnu Severin , Mehedinti
vezi si firme constructii Mehedinti

Raspunsuri si comentarii
Cristiana a scris:

Prin aplicarea acelui tablou sau a oricarui tablou pe acel perete stucco venetian veti estompa efectual per ansamblu al acestuia. Peretele in sine este un element decorativ in camera si un punct focal . Daca va doriti intr-adevar acel tablou, v-as recomanda sa-l pozitionati pe un perete paralel sau perpendicular cu cel visiniu.

Elena V. a scris:

Asa cum v-a sfatuit si d-na Cristiana, nu este de preferat sa il amplasati pe peretele decorat deja. Daca doriti neaparat sa-l puneti in camera, ar trebui sa fie pe un perete cu zugraveala uni, pentru a se evidentia in decorul incaperii. De asemenea, nuanta de bleumarin ar trebui sa mai existe in incapere fie in nuantele covorului, fie intr-o perna decorativa, un lampadar, o vaza sau alt obiect. Desi este o culoare placuta, e posibil ca in ansamblul culorilor din interior, tabloul sa nu-si afle locul. Pentru a vedea exact impactul vizual al acestuia in incapere, asezati-l, rezemati-l in spatiile in care ati dori sa-l asezati, reveniti in camera si priviti incaperea din mai multe unghiuri, astfel incat sa vedeti daca este sau nu bine pozitionat. In caz contrar, poate ii gasiti locul in alta camera pentru a-l evidentia cu adevarat.

C10 a scris:

Buna ziua,

Dar pentru draperii ce culoare pot alege daca am peretele din spatele patului in acel visiniu lazurat cu auriu? Practic nu stiu ce culori merg cu acel visiniu. Multumesc

Elena V. a scris:

Pentru a nu inchide prea mult aspectul interiorului, va sugerez draperii aurii uni din material opac dar lucios, sau material brocat alb cu incastratii foarte fine de model( flori mici, patrate, linii sau grupuri de linii/dungi) in nuanta de visiniu.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: tablouri , zugraveli interioare ,

Taguri:    visiniu,    vopsea lavabila,    decoratiuni interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro