renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot remedia problema fara a fi schimbata toata coloana?

Caloriferul este rece complet. Am vorbit cu administratorul si mi-a zis ca nu sunt probleme pe coloana. Caloriferul este de aluminiu si conectat la sistemul centralizat, Etaj7/10. Poate fi de la coloana? Vreau sa stiu daca se poate remedia problema fara sa fie nevoie sa fie schimbata toata coloana.

Intrebare trimisa de un cititor din - Giurgiu , Giurgiu
vezi si firme constructii Giurgiu

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Nu este necesar sa schimbati coloana. Ar fi bine sa va adresati furnizorului de agent termic pentru a remedia problema. Va puteti adresa eventual unei firme particulare specializate in scopul refacerii legaturilor dintre coloana principala si racordarea din apartamentul dvs cu noul calorifer.

Torcatoru Andrei a scris:

Am aerisit aseara caloriferul. Avea foarte mult aer si dupa ce l-am aerisit s-a incalzit dar doar in partea de sus.
Sa nu il fii aerisit suficent? Sau caloriferul este prea inalt (1,6m) si pana circula apa in el se raceste astfel ca partea de jos e rece mai ales ca apa e doar putin calda?

Torcatoru Andrei a scris:

De asemenea, am observat ca turul si returul sunt legate de aceeasi parte si nu in diagonala (tur sus, retur jos). Sa fie si aceasta o problema?

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: instalatii termice ,

Taguri:    calorifer rece,    probleme centrala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro