renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot revopsi un parchet vechi fara sa il raschetez?

Buna ziua. Am inchiriat un apartament pe care il renovam . Avem un parchet vechi de 40 de ani care acum cativa ani cred ca a fost vopsit . Sunt locuri in care s-a curatat vopseaua si se vede lemnul . Intrebarea este ... putem sa-l vopsim cu o culoare mai inchisa peste vechea vopsea , fara sa-l raschetam ? Si ce vopsea ar trebui sa folosim ? Multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Piatra Neamt , Neamt
vezi si firme constructii Neamt

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Deoarece este vorba despre apartament inchiriat, nu merita sa investiti in decopertarea vopselei si raschetarea, ulterior lacuirea parchetului; desi asta ar fi adecvat pentru o camera frumoasa si luminoasa. Daca vreti sa-l vopsiti, trebuie sa efectuati cateva operatii: curatarea perfecta a parchetului de praf sau alte impuritati; indepartarea cu un spaclu a vopselei ce sta sa se desprinda; chituiti suprafetele denivelate si lasati sa se usuce bine, cel putin 2-3 zile daca este cald, daca este mai rece 4-5 zile; smirgheluiti suprafetele cu hartie abraziva pentru o finisare/nivelare perfecta; indepartati praful rezultat din smirgheluire; stergeti suprafata cu o carpa umeda pentru a indeparta tot praful; aplicati un strat de vopsea pentru lemn si lasati sa se usuce bine; reveniti cu o a doua mana de vopsea si lasati sa se usuce.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: perchet ,

Taguri:    reconditionare,    parchet clasic,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro