renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot sa aleg coltar si mobila alba pentru o sufragerie zugravita cu maro si crem?

Buna ziua,vrem sa ne mobilam camera mare din apartament. Peretii i-am zugravit -peretele din fund unde vine mobila maro inchis iar restul crem,tavanul alb.Am vazut ceva mobila pe alb si coltar alb ar merge culorile sau nu la care sa pun un covor si perdele maro. Sau coltarul ar merge si alta culoare.Va multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Bacau , Bacau
vezi si firme constructii Bacau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Mobila poate fi alba, dar poate ar fi potrivit sa aiba si cateva insertii crem, bej. In privinta coltarului, puteti sa optati si pentru o nuanta de ciocolata cu lapte sau chiar si castaniu. Ati obtine o armonie coloristica in nuante de pamant, la care se poate adauga covorul care sa aiba ca dominanta nuanta de maro inchis, si doar de accent putin crem, bej, negru. Perdelele cred ca ar fi bine sa fie albe sau crem, iar draperiile sa le alegeti intr-o nuanta de maro, din material lucios, sau brocat maro cu delicate insertii crem.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    living maro,    coltar alb,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro