renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pot sa folosesc aceiasi combinatie de visiniu cu gri in tot apartamentul?

Buna Am achizitionat un apartament cu 2 camere de 46 mp. Il renovez de la 0. Am ajuns la capitolul usi si am facut comanda la acestea; Sunt ca si culoare mahon, iar gresia si faianta din baie un venghe cu un crem mai deschis. As dori daca se poate sa stiu cam ce culori ar trebui sa folosesc mai departe pentru parchet, lavabil si gresia/faianta din bucatarie. As vrea un visiniu cu gri...ar fi ok? Pot sa folosesc aceiasi combinatie peste tot sau sa difere de la o camera la alta. Orice detaliu conteaza. Multumesc anticipat

Intrebare trimisa de un cititor din - Bistrita , Bistrita-Nasaud
vezi si firme constructii Bistrita-Nasaud

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Combinatia de culori preferata este frumoasa. Apartamentul nu este foarte mare, motiv pentru care in bucatarie va sugerez sa alegeti culori si nuante deschise. Daca doriti sa montati parchet, va sugerez tipul aqua step, deoarece este rezistent la apa, socuri mecanice si este realizat in nuante diferite. Pentru bucatarie va sugerez parchetul gri deschis (aqua step); faianta visinie simpla sau cu incastratii alb-gri deschis(in acest caz puteti alege chitul gri); iar peretii pot fi albi sau trei albi si unul crem. Pentru mobilier, va sugerez o combinatie de alb cu gri sau alb cu visiniu, dar nuantele de accent sa fie ca nuanta gresiei sau ca cea a faiantei. Cele doua camere pot avea aceleasi nuante de baza, dar fiecare dintre ele va fi personalizata prin mobilier si elemente decorative specifice, motiv pentru care se vor diferentia discret.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: amenajari interioare ,

Taguri:    combinatii culori,    amenajare apartament 2 camere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro