Pret casa modesta fara etaj la periferia Bucurestiului
Buna ziua.
Am si eu o intrebare c-am cat m-ar costa o casa modesta fara etaj la periferia Bucurestiului cu terenul proiectantului sau al firmei.Cam 2 - 3 camere si living.
Intrebare trimisa de un cititor din - bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Pret constructie casa la cheie cu materialele firmei ajunge la ajunge la 300-350 euro/mp, cu materialele procurate de client ajunge la 80-110 euro/mp. Pretul este estimativ, deoarece calitatea acestora si tipul finisajelor dorite pot sa diferentieze pretul final. Avizele de constructie, certificatul de urbanism si documentele necesare pot fi obtinute de persoana in cauza sau de catre firma de constructii care asigura obtinerea acestor avize. Durata de obtinere a avizelor este intre 30-60 de zile, in mod normal. Daca doriti sa va oferim adrese de contact ale unor firme de constructii care va pot ajuta si cu avizele si cu constructia propriu-zisa, va rugam sa reveniti cu intrebari in acest sens. Va asteptam!
Va salut, d-le Rosca Ciprian
In ceea ce priveste constructia pe etape, cum o doriti, ar trebui sa luati legatura cu cateva firme de constructie in scopul intelegerii de ambele parti asupra acestei lucrari. Va putem oferi doar preturi estimative si eventual daca doriti cateva date de contact ale unor firme de constructie din zona in care locuiti. Ar ajunge intre 110-190 euro/pm casa la rosu. Daca va doriti date de contact ale unor firme de constructie din zona va rugam sa reveniti cu intrebari. Va asteptam!
Posteaza!
Taguri: preturi,
Buna ziua.
As dori si eu un pret pentru o constructie casa de peste 300m2, momentan, anul acesta la rosu, iar la anul si parte de finisaje interior- exterior, Sangeorgiu de Mures, jud. Mures, manopera + materiale.
Multumesc anticipat.
Ovidiu Rosca