renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pret extimativ casa la rosu cu materiale cu tot in Bucuresti

Ma intereseaza cat ar duce ca si pret pe mp la o casa in Bucuresti pentru a o construi la rosu + acoperis de tabla. Casa are un etaj tip mansarda si are amprenta la sol de 76 mp . Constructia casei va fi din caramida tip Porotherm si beton B250 ceva de genul sau B300. Mansarda sa fie cu grinzi de beton, Casa se va construi in prelungirea Ghencea. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Cred ca sunteti interesat sa obtineti niste date reale, in conditii concurentiale, ale costurilor constructiei pe care doriti sa o realizati.
In acest caz, trebuie sa trimiteti proiectul de executie prestatorilor si nu niste date generale, care nu sunt baza de calcul
In constructii este ca in matematica in ceea ce priveste cantitatea de lucrari de executat. Diferenta intre prestatori sunt preturile oferite pentru materiale si manopera.
Daca exista proiect, atunci oferiti proiectul si cereti un deviz de executie in care se vor evidentia si preturile si cantitatile de lucrari.
Alexandru Margescu, mail [email protected]

Anca a scris:

Cam 100-150 euro/mp la rosu.
Deci 76+76= 152 mp.
Aproximativ 15.000-20.000 euro. Un pret goso-modo ...

TUDOR a scris:

Buna ziua,
Suntem o firma din Chitila in cadrul careia gasiti tot ce aveti nevoie,de la proiectare,autorizatii si executiie,toate la preturi pt toate buzunarele.
Noi nu dam preturi pe sait,daca sunteti interesat de o colaborare cu noi ,asteptam sa ne contactati sa va oferim informatiile de care aveti nevoie

VA MULTUMIM,
CU RESPECT,TUDOR
TEL 0740189710
Email [email protected]

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case ,

Taguri:    pret casa la rosu,    cost casa cu mansarda,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro