renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pret fundatie pentru casa de 80 de metri patrati?

Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o estimare de pret. As vrea sa stiu cam cat m-ar putea costa fundatia la o casa de 80 de metri patrati?

Intrebare trimisa de un cititor din - Dumesti , Vaslui
vezi si firme constructii Vaslui

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Fundatia casei poate fi realizata manual sau mecanic. Pentru sapatul manual pretul ar putea fi 60-65 lei/mc, iar pentru sapatul mecanic 50-55 lei/mc. Daca doriti sa asezati un strat de piatra la baza fundatiei, lucrarea costa in jur de 35-40 lei/ml.Turnarea betonului cu cifa 15-20 lei/mc, in timp ce turnatul betonului manual (fara prepararea acestuia) este aprox. 70-80lei/mc, iar prepararea manuala a betonului ajunge la 50-55 lei/mc. Daca armati cu fier beton, 1,5 lei/kg. Cofrat/decofrat ajunge la cca. 25-30 lei/mp. In functie de cantitatea de beton si calitatea acestuia, costurile se ridica implicit.

sandi a scris:

buna ziua, la 70metri patrati cat mar ajunge

vili a scris:

pentru fundatii,pret estimativ 100 ron mp,0734844617

costy a scris:

buna seara ..am si eu cateva inrebari.vreau sa torn o fundatie la o casa si nu stiu ce pret sai cer ..vrea sa i fac o camera 4 pe 4 o baie si obucatarie 6 pe 4

Sergiu a scris:

Costul unei fundații bine executate și isolate este undeva între 70 și 100 de euro la mp in funcție de foarte multe variabile in afară de manopera și materiale.Uneori in funcție de teren sau mărimea efectivă a casei preturile pot varia in plus chiar și de 30/50 de euro.O estimare reală se face după foarte multe criterii nu doar după mp ai casei de construit.Poti da ușor 8000 de euro dar poți da și dublu in unele cazuri.

Padeanu Ileana a scris:

Buna ziua cat m-ar costa pt online camera fundatia

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    preturi,    fundatie,    constructii case,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro