renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pret manopera pentru renovare pentru urmatoarele lucrari

Pret manopera pentru renovare casa : - 2 dormitoare-reparatii mici, zugravit lavabila si schimbat parchet laminat. - living-inlocuit o placa rigips tavan, mici reparatii, vopsit lavabila si inlocuit parchet laminat. - 1 baie, schimbat cada cu cabina dus, schimbat gresie si faianta circa 4 mp este toata baia. Faianta nu o doresc montata pana la tavan. - 1 bucatarie, schimbat faianta si gresia, de spart un perete de BCA pt o arcada ca sa o maresc, zugravit lavabila si montat parchet pe jumatate si jumatate gresie circa 8mp, faianta de montat in dreptul aragazului, chiuvetei si blatului mobilei de bucatarie dar nu pana la tavan. - 1 veranda stil hol la intrare cam 12mp, necesita izolatie polistiren interior si exterior, zugravita si montat gresie. - zugravit casa exterior cu lavabila. Detin acel pistol electric pentru vopsire orice. - montare calorifer pe acea veranda, si in bucatarie. Astept un raspuns si oferta de pret. Multumesc!

Intrebare trimisa de un cititor din - Buturugeni , Giurgiu
vezi si firme constructii Giurgiu

Raspunsuri si comentarii
Loredana moise a scris:

Recomand cu incredere deplina aceasta echipa sunt foarte buni meseriasi parolisti 0761511488 alex unu din baieti

sorin a scris:

buna ziua sunt persoana fizica mai am 2 baieti cu care lucrez 18 ani experienta cautam lucrari tel0733247566.multumesc anticipat

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    preturi,    manopera renovare casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro