renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Pret pentru constructie casa din lemn pentru gradina Valcea

As dori sa construiesc din lemn dar cu fundatie si placa de beton jos o casa de gradina de dimensiuni in jur de 7 m pe 4 metri. As vrea aceasta casa sa o folosesc pe post de casa de vacanta cand merg prin Valcea unde acum cateva ani am cumparat un teren. Nu ma intereseaza incalzire la ea dar vreau pe interior sa am 10 cm polistiren si la expterior lemn ca si solzi de peste. Doresc sa se implementeze si canalizarea cu fosa septica facuta. In ea imi trebuie o baie modesta si o chiuveta in singura camera existenta. Mai exact casa de gradina va avea 1 singura camera si o baie. Am pus deja facut acolo si curent electric. Casuta de gradina va fi acoperita cu tabla. Doresc pret pentru acest vis al meu la cheie , sau doar manopera si poate un deviz de materiale(daca le iau eu)! As prefera un pret la cheie pt ca eu nu sunt din zona si este mai greu cu achizitia de materiale. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Ramnicu Valcea , Valcea
vezi si firme constructii Valcea

Raspunsuri si comentarii
Nelu a scris:

Buna. Pret informativ 270euro/mp casa de lemn. Fundatia si placa de beton 5600 lei. Cu stima Nelu 0752170901

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: constructii case Valcea , casuta de gradina , constructii case ,

Taguri:    casa de vacanta,    case din lemn,    oferte pret,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro