Pret pentru gratar gradina zidit din caramida cu chiuveta de inox
Va rog sa-mi spuneti cat ar fi pretul pentru un gratar pentru gradina zidit din caramida cu chiuveta de inox si dulapuri pentru depozitare, de asemenea care ar fi durata executiei si cand s-ar putea incepe executia lucarii.
In asteptarea raspunsului dvs.
Va multumesc
Iulia M
Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti
Raspunsuri si comentarii
Buna ziua.Pret materiale+manopera1200euroneg.timp 7zile
Orice model de gratar zidit trebuie sa raspunda la trei cerinte de baza: siguranta, functionalitate si estetica. Dimensiunile si forma gratarului presupune o cantitate diferita de materiale direct proportionala cu dimensiunile, forma acestuia si accesoriile adecvate modelului. Va sugerez sa achizitionati dvs. chiuveta si accesoriile necesare racordarii la reteaua de apa si la cea de evacuare a apei reziduale. Caramida necesara zidirii poate fi simpla, mai exact cea mai ieftina, deoarece nu presupune acumulare/eliminare de caldura. Caramida Brikston CF01 pret 1,07 lei/buc. Se livreaza in paleti de 480 buc din care se realizeaza 1,08 m cubi zidarie. Avantajul ar fi acela ca este ieftina si are 3 fete de expunere cu model incastrat. Aveti nevoie de ciment, var si nisip pentru realizarea liantului pentru zidire; gratarul din inox al carui pret difera in functie de dimensiune; placa de fonta pentru plita (daca va doriti si asa ceva). Pretul materialelor si al manoperei variaza intre 1200-7000 euro in functie de materialele si precizarile de mai sus. Va sugerez sa achizitionati dvs. materialele, realizati singur un proiect dupa preferinte si necesitate, urmand sa platiti doar manopera. Sper ca v-am putut fi de folos.
Pretul e un euro pe cărămidă materialele vi Le luati dv durata lucrării depinde de mărimea proiectului dv
Buna ziua ma intereseaza un gratar din caramida cu masa de lucru si chiuveta cit costa si cit dureaza multumesc
Mă interesează un grătar cu masa și chiuveta preț în Galati
Posteaza!
Taguri: idei gratar , gradina ,
Taguri: gratar gradina,
Buna ziua.Pret materiale+manopera 1200euro neg.timp o saptamana.