Pret si firme pentru executie pardoseala 3D
Buna ziua !
Doresc o pardoseala 3D la un hol de 5.30 x 1.50 ... holul este cimentat dar prezinta crapaturi ... as dori sa aflu pretul la mp2 , cat timp dureaza lucrarea si ,bineinteles, firme dispuse sa o execute!
Multumesc anticipat!
Intrebare trimisa de un cititor din - Slatina-Timis , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin
Raspunsuri si comentarii
1800 ron ??? Dumneavoastra vorbiti serios sau da-ti copy paste la ce gasiti pe internet?
Multumesc pentru raspuns
Nu am gasit un pret pe internet, motiv pentru care am sunat la o firma care realizeaza pardoseala epoxidica pentru spatii comerciale. Am gasit numarul pe internet. Fireste ca in momentul in care am zis ca vreau asa ceva la o locuinta particulara interlocutorul a zis"Nu aveti bani suficienti sa platiti asa ceva!" Am insistat sa imi spuna cat ar costa TOTUSi 1mp
Si acesta a fost raspunsul. De aceea am scris, sa va informez. Daca Dvs. considerati o gluma, este problema Dvs. Am lasat numar de telefon de la doua firme din zona relativ apropiata de unde locuiti si aveti posibilitatea sa va informati.
Sper ca va suntem de folos. Astept, chiar cu interes, daca doriti sa spuneti, ce oferte de pret ati obtinut.
Toate cele bune!
Imi cer scuze pt raspunsul meu..doar ca mi se pare , nu mare , ci foarte mare pretul de 1800 mp2..
Trebuie totusi sa intreb : nu cumva ati inteles sau scris gresit si poate este 180 RON mp2???
Multumesc!
Buna seara! Pretul este cel precizat mai sus. Ma gandesc la faptul ca poate pretul precizat a fost in scopul de a nu solicita un asemenea tip de pardoseala pentru locuinte private, ei preferand sa lucreze pentru firme private, dispuse sa ofere orice pret pentru asemenea material speciale, suprafete mari, etc. De aceea va rugam sa ne comunicati o oferta de pret de la una dintre cele doua firme, in conditiile in care primiti asa ceva, in urma unei convorbiri telefonice.
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare , preturi ,
Taguri: pardoseala, amenajare hol,
Va doriti pardoseala poxidica, relativ nou aparuta pe piata romaneasca. Calitatile pardoselilor epoxidice sunt excelente, acoperind toate fisurile, zgarieturile si etanseaza perfect suprafetele. Pe langa acestea, aspectul vizual inedit este un atribut esential in alegerea acestui tip de pardoseala pentru diferite spatii ale locuintei. Daca vorbim despre materialele necesare obtinerii unui efect vizual spectaculos trebuie sa stiti ca aceste materiale sunt ecologice, speciale si destul de costisitoare financiar. Se aplica cel putin trei straturi, din diferite materiale, peste suprafata de beton. Aplicarea ei nu se face greu, datorita faptului ca este fluida si presupune un timp relativ mic pentru a se intari. Aceste calitati implica si costuri pe masura. Doar 1kg de vopsea epoxidica bicomponenta colorata costa 24 lei fara tva. Cu acesta se acopera un strat pe o suprafata mica de pardoseala, motiv pentru care cu cat suprafata este mai mare, efectul dorit cat mai deosebit, implicit costurile se ridica la sume destul de mari (deocamdata se pot obtine doar dupa o discutie serioasa cu o firma ce are aceasta activitate!) Doar informativ, pardoseala epoxidica industriala ajunge la 1800 mp, fara efecte vizuale speciale. Timpul de executie este scurt, deoarece uscarea acestor materiale este rapida. Firma care are acest domeniu de activitate: “Indfloor Vest”, Str. Aristide Demetriade nr. 1/2, Timisoara sau tel: +40-725-515590 ; „Indfloor Mures”, Str. Matei Corvin nr. 5, Targu-Mures sau tel: +40-730-336094