renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Preturi constructii case la rosu

De multe ori suntem ocupati si nu avem timp pentru a alerga dupa materiale si de aceea cel mai bine este ca o firma de constructii sa se ocupe de tot materiale si manopera. Pentru acest lucru ar trebui sa stim cat este pretul pe mp pentru constructia unei case la rosu. In pret ar trebuie sa fie incluse urmatoarele etape de lucrari: constructie fundatie, ridicarea peretilor cu caramida portanta si structura acoperisului pe care se monteaza ulterior invelitoarea. Nu este inclusa partea exterioara a acoperisului (tigla, tabla etc.), nu sunt incluse instalatiile aferente (electrice, sanitare, gaze, racordare la utilitati). Care ar fi pretul pe metru patrat daca firma de constructii face totul la o casa la rosu cu P+E+Mansarda?

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
pop a scris:

Buna seara.Pretul este 150euro materiale+manopera.

Nicolae a scris:

Pretul unei case cu P+E+M in care sa fie incluse materialele si manopera incepe de la 175 euro/ mp. Pretul difera si in functie de materialele folosite. Va oferim date de contact ale unei firme ce executa case la rosu in zona Bucuresti. Aceasta firma in cazul unei asemenea constructii ofera gratuit si suplimentar montajul acoperisului. Societatea „Case la rosu”, tel: 0762.129.059 sau 0727.120.583 O alta firma de acest gen este „Ramco Group”, str. Heliade intre Vii nr.8, tel: 078.429.2351 O alta ar fi „Firma Constructii” str. Soldat Iosif Ion nr. 7 tel. 0733.648.537 La aceasta firma pretul de constructie incepe de la 35 euro/mp. Indiferent de firma pentru care optati, trebuie sa aveti un diriginte de santier care sa va tina la curent cu lucrarile si care sa garanteze calitatea executiei.

Tudor a scris:

Buna ziua,
Suntem o firma de constructii din Chitila si ne ocupam de tot ce inseamna ridicarea unei case,cu si fara materiale.Daca dumneavoastra doriti o colaborare cu noi,avem colaborari cu depozite de materiale de constructii la preturii accesibile.Ne puteti contacta oricand doriti,si numai in urma discutiei si a analizei proiectului va vom putea da un pret
In speranta unei colaborari de lunga durata,
Va multumesc,Tudor
Tel 0773725900
Email [email protected]

Velicud a scris:

Buna ziua,

Am contractat o lucrare de constructie locuinta(casa la rosu Sp+P+Et plus acoperis) cu firma SC RAMCO GROUP CONSTRUCT EXPERT S.R.L. reprezentata de Theodor Joian(in calitate de director general) si Ovidiu Xenopol Marin(in calitate de administrator).
Lucrarea de constructie a inceput pe data de 20.04.2015 urmand a fi finalizata in termen de 3 luni. Pentru constructia locuintei am contractat un credit ipotecar conform caruia platile catre firma de constructii erau impartite in 4 etape. In data de 26.06.2015 am efectuat plata pentru Etapa 3, desi in acel moment inca nu erau efectuate toate achizitionarile de materiale care erau stipulate in devizul aferent acestei etape(o mare parte din materialele pentru acoperis erau incluse in plata acestei etape), si din acel moment a inceput sa isi arate adevarata fata aceasta firma.
Pana in data de 30.09.2015 aceasta firma, prin cei doi reprezentanti mentionati mai sus, nu au facut altceva decat sa ma amane de la o saptamana la alta spunandu-mi de fiecare data ca vor primi niste bani de la celelalte lucrari, pe care le mai au, pentru a putea continua lucrul la constructia casei(mai exact am de recuperat materiale in valoare de 5000 EUR, conform devizului, pe care aceasta firma nu a mai binevoit sa le aduca la santier). In data de 30.09.2015 m-am vazut nevoit sa inchei un proces de receptie partiala, cu aceasta firma, in care sa se mentioneze exact ceea ce a fost facut la casa si tot ce a ramas nefinalizat(am fost nevoit sa fac acest proces verbal pentru a putea continua lucrarile cu o alta firma de constructie deoarece trebuia sa reusesc sa construiesc si acoperisul casei pana venea iarna sau incepeau ploile; bineinteles ca a fost nevoie sa contractez si un alt credit pentru a acoperi paguba adusa de aceasta firma ...). In acest moment ma judec cu aceasta firma pentru a incerca sa recuperez cei 5000 EUR.
Am scris aceste randuri pentru a veni in ajutorul tuturor oamenilor de buna credinta care incearca sa isi ridice o casa (cu toate sacrificiile care presupune acest lucru), respectand toate regulile impuse de autoritati (folosirea unei firme autorizate, toate autorizatiile la zi, toate taxele aferente la zi...) si care au de a face cu astfel de firme de 'TEPARI' care nu fac altceva decat sa isi bata joc de munca oamenilor cinstiti. Incerc sa adaug acest mesaj in cat mai multe site-uri de profil pentru a putea fi vazut de cat mai multe persoane.
Am facut si reclamatie la Protectia Consumatorului(cu numar de inregistrare care poate fi verificat - 18920 / BUCURESTI din 19.09.2015), urmare careia tot ce a putut face PC a fost sa le dea o amenda modica. Urmeaza sa se finalizeze procesul pe care l-am demarat impotriva acestei firme in incercarea de a-mi recupera paguba produsa de aceasta firma(nu se stie insa peste cati ani ...).
Ma puteti contact pe mail-ul [email protected] pentru a va oferi detalii referitoare la aceasta firma, pentru a evita sa ajungeti intr-o situatie similara.

PS: RAMCO GROUP BUSINESS SOLUTIONS este reprezentata de aceeasi oameni de mai sus: Theodor Joian si Ovidiu Xenopol Marin
Site-ul de prezentare este: ideal-constructii .ro/

Dragos Velicu

Velicu a scris:

Site-uri de prezentare: ideal-constructii .ro, constructii-idealcm .ro ( se poate observa ca este aceeasi adresa si anume Str. Heliade intre Vii, Nr.8 )

Tanase a scris:

Buna ziua imi puteti spune pretu la o casa la rosu parter +marsarda !
Parter living 2 camere bucătărie +baie si marsarda 3 camere + baie!
Va rog sami Spune-ți pretu estimativ si o firma serioasa!!

sliviu a scris:

Buna seara, ma intereseaza un pret la rosu, materiale plus manoperă pentru o casa doar parter, cu suprafata de 11 x 8.8 m , cu 2 dormitoare, o baie, bucătărie si living....in zona Theodor Pallady / Catelu, sector 3, București.

construcția sa aiba pereții exteriori din BCA de 30 cm grosime si pereții inferiori despartitori din BCA de 20 CM grosime.

lucrarea se poate începe imediat după 1 septembrie 2017

Paulet a scris:

pet manopera 2019, 55,70 euro mp construit desfasurat la rosu iar la cheie cu tot cu materiale 550,600 euro mp.
0766271435

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: preturi casa la rosu , constructii case la rosu ,

Taguri:    constructii,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro