renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Preturi constructor casa la rosu si la cheie langa Iasi

Buna seara, As dori si eu sa aflu un pret de la constructor pentru o casa P + E maxim 160 mp in total, langa Iasi, la rosu si la cheie? Multumesc frumos!

Intrebare trimisa de un cititor din - Iasi
vezi si firme constructii Iasi

Raspunsuri si comentarii
Cretu andrei a scris:

Buna ziua, pentru mai multe detalii sunati la numarul acesta 0743329354

vili a scris:

Pret estimativ 45,50 euro manopera pe mp construit desfasurat la rosu cu tot cu materiale 175 ,200 euro la rosu.
La cheie 200 euro manopera pe mp,si cu tot cu materiale 450,475 euro mp la cheie

rosu vasile a scris:

Suntem o echipa constructori ce executam lucrari de constructii case si amenajari interioare,finisaje,tapet, placari polistiren, tencuieli + decorativa, zidarii,zugraveli, placari rigips,montaj gresie,faianta,parchet, instalatii sanitare si electrice, montaj usi - ferestre.
Oferim calitate la preturi avantajoase in functie de nevoile clientului.
Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati !

Cu stima,

VASILE ROSU

Telefon : 0744 675 181 / 0759 300 608

Constantin a scris:

Firma constructii ,executam case/ vile la rosu sau la cheie,,piscine din beton armat ,garduri ,pavaje ,lucrari de instalatii,amenajari interioare / exterioare ,reparatii /retusuri la urgenta , in maxim 24 ore preluam lucrari cu suprafete pana in 200 m2,preluam si lucrari incepute si nefinalizate din diverse motive, personal calificat ,muncitori seriosi (mare parte reintorsi din strainatate,fara probleme cu bautura!!!!) Tarife la preturi reale incepand cu 45 euro minim si 60 euro maxim (in functie de complexitatea lucrarii- fara devizu "umflate " Lucram doar pe raza municipiului Iasi si in raza judetului 30-40 km.

Constantin a scris:

Manopera case la rosu cu materialele clientului 45-60 euro! ;case la rosu cu materialele noastre 145-160 euro! Case la cheie cu materialele clientului 120-160 euro! ; case la cheie cu materialele noastre 350-380 euro! Relatii la 0745456583 Constantin (lucrari doar in Iasi si imprejurimi)

Constantin a scris:

Pret pentru casa p+1 maxim 160 m desfasurati minim 7000 euro maxim 9500 euro la rosu ( pretul in functie de teren , plan sau inclinat ,adancimea fundatiei ,armare si cofrare pana la cota 0) iar la cheie 56000 euro minim si 61000 euro maxim!(pretul in functie de materialele de finisaj folosite) relatii la 0745456583 Constantin

Carmen a scris:

Cat ma costa constrirea unei case de 100 mp P+1 la rosu / la cheie cu o firma/echipa serioasa. Mentionez ca terenul se afla in Rediu Iasi si e drept.

Veronica a scris:

Bună seara! As dori sa aflu de la un cunstructor cât costa o construcție de 150 mp sup. desf P +M în apropriere de Iași 10 km. La rosu și la cheie. Mulțumesc mult!

Ciprian a scris:

Cat ma costa o casa de 100 m2 la rosu din bca pe plan parter cu materialele constructorului?

Ciprian a scris:

Cat ma costa o casa de 100 m2 la rosu din bca pe plan parter cu materialele constructorului? Ianga Iași

Anamaria a scris:

De curand am descoperit Platforma ConstruiesteSimplu.ro Aici gasesti diferiti meseriasi in domeniul constructiilor. Ce mi-a placut foarte mult este ca, pe profilul lor poti vedea recenziile (parerile) clientilor anteriori, ceea ce este foarte imporant, parerea mea.Mie mi-a fost de mare ajutor!
Recomand cu incredere: www.construiestesimplu.ro

ILINCA a scris:

buna ziua
am nevoie de o firma de constructii pentru a construii o casa in iasi .va pot da planul.si detaliile prin email tica_ilinca @yahoo.com sau whatApp 00447404053011.
multumesc

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    preturi,    constructie casa,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro