renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Probleme cu aerisitoarele de la o centrala pe gaz de 23kw Immergas

Buna seara, Am o intrebare privind instalatia termica. Am o centrala pe gaz de 23kw immergas,facand niste lucrari de renovare intr-o camera,am demontat caloriferul,dupa remontare am facut umplerea acestuia pe retur cu aerisitorul montat pe calorifer deschis pana a iesit apa,am deschis turul totul ok pina aici. M-am dus la centrala sa vad aerisitoarele de pe tur si retur,care fasiiau,dar la cel de pe retur Imi curge apa pe la surubul de aerisire incontinuu. L-am inchis. De ce curge apa pe acolo?(se prelinge)? Va multumesc.

Intrebare trimisa de un cititor din - Resita , Caras Severin
vezi si firme constructii Caras Severin

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Ar trebui sa aerisiti centrala total, si toate caloriferele. Opresti apa din centrala, pregatesti sa se scurga apa din calorifere cu un furtun sau ce ai tu la indemana, dupa care inchizi toate caloriferele si scoti capacul de la cel caruia i-ai pregatit scurgerea. Dupa care deschizi apa la centrala si dai drumul alternativ la robinetele caloriferelor - cam 10-15 minute la fiecare - de la cel mai departe calorifer spre centrala. Valvele se aerisesc cu o cheita sau surubelnita, pe rind,dar la rece(nu calorifere fierbinti sau calde) ptr. ca la rece dilatarea ag. termic este minima si permite aerului sa se ridice la partea sup. a caloriferului.Valva din centrala are un capacel care trebuie deschis. Daca nu se remediaza astfel problema, apelati la un service (cel care a facut montajul eventual).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: centrale termice , centrale Immergas ,

Taguri:    centrale termice,    gaz,    aerisire calorifere,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro