renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Probleme de nivel la sapa. Cum sa le rezolv?

Buna ziua, Sunt cu apartamentul in renovare si avem probleme de nivelare a pardoselii in camere relativ la nivelul pardoselii din hol. Ideea este ca in urma nivelarii holului cu sapa de egalizare, a ramas o diferenta de nivel de aprox 4-5 cm in camere unde mesterii care lucreaza la apartament au spus ca nu e ok daca punem o cantitate atat de mare de sapa de egalizare pentru ca ar fi o sarcina prea mare, dat fiind ca deja exista o sapa trasa in camere Ei mi-au propus urmatoarea solutie: - aplicam sapa autonivelanta in toate camerele - punem peste un strat de polistiren extrudat (2-3-4 cm) - imediat peste va veni folia de sub parchet - parchetul laminat de 11mm peste. Problema mea este ca nu sunt sigur daca aceasta abordare e corecta. Nu as vrea sa ma trezesc cu scartaieli in parchet sau mai rau, sa cedeze in timp polistirenul extrudat de sub, sau sa se adune umezeala si sa se faca mucegai.

Intrebare trimisa de un cititor din - Tulcea , Tulcea
vezi si firme constructii Tulcea

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Solutia propusa de mesteri este buna. Ceea ce trebuie sa faceti, este sa verificati daca sapa autonivelanta s-a uscat perfect, pentru a nu aparea problemele la care faceati referire. Pentru a fi sigur de asta, verificati daca sapa este foarte bine uscata, astfel incat la exterior sa aiba culoare deschisa, uniforma. Sapa se usuca din interior spre exterior. Nu grabiti lucrarile, ci lasati timp de maturare a materialelor aplicate pe parcursul lucrarii. Mai bine terminati cu o zi-doua mai tarziu, dar nu veti avea probleme ulterior.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    sapa autonivelanta,    renovare apartament,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro