renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Proiect casa mica pe un teren de 90 mp - se poate?

Buna ziua, Sunt intr-o mare dilema. Locuiesc in Bucuresti. Imi doresc tare mult sa ne mutam din apartamentul in care locuim intr-o casa pe pamant. Nu agreez alternativa de a ne muta undeva in afara Bucurestiului si sa facem naveta zilnic catre scoala si job. Am decis sa achizitionam asadar un teren in oras insa in zona pe care o dorim terenurile sunt extrem de scumpe. Am gasit un teren dar are 90 de mp suprafata si o deschidere de 6 metri liniari. Exista un certificat de urbanism chiar si un PUD aprobat ( nu stiu daca este sau nu expirat) insa nu stiu daca se poate construi ceva pe o astfel de suprafata. Nu pot sa imi imaginez cam ce model de casa ar iesi. Daca ma poate ajuta cineva cu un sfat.....eventual daca cunoasteti un birou de arhitectura spre care ma puteti indruma pentru o consultatie.... Multumesc mult.

Intrebare trimisa de un cititor din - sector 1 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Alexandru, Perodicom SRL a scris:

Va rog sa imi trimiteti pe adresa de email [email protected], un plan cu configuratia terenului si amplasarea cladirilor din jur.
Planul poate fi si o schita de mana dar corect cotata, si deasemenea o copie dupa certificatul de urbanism chiar daca este expirat.
Alexandru

Alexandru, Perodicom SRL a scris:

Va rog sa imi trimiteti pe adresa mea de email, [email protected] numarul dumneavoastra de telefon sau sa ma sunati la 0720088161
Am studiat documentele si aveti sanse reale

Alexandru Margescu

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: preturi , firme arhitectura , autorizatie de costructie ,

Taguri:    spatii inguste,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro