renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Recomandare firma sau meseriasi pentru acoperis in Buzau

As dori o recomandare pentru o firma sau o echipa de meseriasi dar cu recomandari, pentru refacerea unui acoperis in orasul Buzau. Nu trebuie sa fie originara din Buzau, atata timp cat echipa este dispusa sa vina faca lucrarea aici si sa se cazeze in conditii modeste in curtea casei. Lucrarea presupune indepartarea acoperisului vechi si ridicarea unui nou acoperis cu tigla Tondach . Doresc recomandari doar de la cei care au lucrat cu persoanele respective. PS: Casa are o suprafata de aproximativ 250 mp. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Va putem oferi date de contact ale unor firme care au ca domeniu de activitate constructii civile si echipe care asigura lucrarile. Urmeaza ca dvs. sa-i sunati si sa discutati punctual pe cerere si oferta. „SC DIGITECH PROD SRL” Targoviste , tel: 0788853376; „SC bdm roof system srl” Bucuresti, prelungirea Ghencea, tel: 0764711920; „S.C.ETYC C.C.I. SRL” Popesti Leordeni, Ilfov, tel: 021.335.52.72 sau 0722.305.775; „ADRIS SERV CONSTRUCT”, Medgidia, Constanta, tel: 0723794692; „Ajax Impex SRL”, Onesti, jud.Bacau, tel: 0744398325; „androstal” Bucuresti, tel:021450.8617. Am ales firme din apropiere de Buzau, cu scopul de a avea avantajul deplasarii sau a cazarii. Sper ca v-am putut fi de folos!

alin a scris:

firma din buzau cu personal specializat pe montaj tigle tondach, creaton ,dulgherie etc roof systems util 0767012761 .cu stima Marius ungureanu

Paulet a scris:

Pret manopera 60 ron mp ,decopertat ,refacut si montat tigla,0766271435

Andrei Pipos a scris:

0738348568 si va dau toate detaliile, preturi avantajoase

Florin a scris:

aveti Cad Construct in Buzau. am pus acoperisuri cu ei in Bucuresti, pe cel putin 6 case, 4 doar in 2022 si sunt foarte ok

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: acoperisuri , preturi , Tondach , meseriasi , acoperisuri ,

Taguri:    refacere acoperis,    tigla Tondah,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro