renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Recomandare pentru un decapant bun pentru inlaturarea vopselei vechi de pe mobila

Am un dulapior frumos de aproape 100 de ani, si are foarte multe straturi de vopsea. Care este cea mai buna metoda de curatare a vopselei vechi si care este cel mai bun decapant. Va multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Buzau , Buzau
vezi si firme constructii Buzau

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Un decapant eficient este „Emex CM Cleaner”(are eticheta albastra)11,20 lei/kg sau „Emex PC Eco” (eticheta verde)15,60 lei/kg, produse romanesti, ce se livreaza in recipiente din plastic si au compozitie pastoasa; poate fi aplicat in zone verticale sau orizontale fara a curge. Cititi cu atentie instructiunile de pe ambalaj! si procedati intocmai. Dupa inlaturarea straturilor de vopsea, ar fi recomandat sa interveniti pe toate suprafetele cu un burete de sarma cu duritate medie sau cu hartie abraziva pentru slefuirea perfecta a suprafetelor. Se poate spala apoi cu apa si putin detergent de vase; dupa uscarea perfecta se va revopsi in culoarea dorita.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: vopsea lemn ,

Taguri:    curatare,    vopsea,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro