renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Recomandari furnizori de caramida aparenta Craiova

Buna ziua, Vreau sa plachez un perete de interior cu caramida aparenta in Craiova. Unde as putea gasi furnizori ? Imi puteti recomanda dvs niste magazine care vand caramida aparenta, modele mai moderne si mai frumoase? Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
Vasile N. a scris:

Alegerea caramizii aparente pentru amenajare interioara se face in functie de nuanta dorita si de spatiul in care trebuie montata. Cdaramida aparenta “Klinker” are si bucati specifice ce se fixeaza pe colt; caramida aparenta flexibila “Delap” se poate monta in interior sau exterior, pe suprafete plane sau curbe. Nuantele cromatice sunt diverse. Sediul firmei “Delap” producatoare, care face si vanzarea produselor se afla in Cluj Napoca. Str.Fabricii de Zahar, nr. 167, tel: 0040 264 415617 sau 0730.587.907 ; Importator/distribuitor caramida aparenta “Pica” din Italia, “Angel Company SRL” din Timis (cea mai apropiata de Craiova); “SC Imobil Pop SRL” din Bistrita comercializeaza caramida aparenta tip Klinker; magazinul “Dedeman” comercializeaza caramida aparenta tip klinker.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: caramida ,

Taguri:    caramida,    oferte pret,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro