renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Retapitare set cu canapea si doua fotolii - alegere culori

Buna ziua, Am un set format dintr-o canapea de 3 locuri si doua fotolii moderne, forme drepte, si as vrea sa le retapitez cu o stofa uni de calitate, gen catifea. Va rog, as putea sa fac fotoliile de culori diferite fata de canapea? De ex. canapeaua maro, un fotoliu crem si altul cacao cu lapte, deci 3 nuante? Am vazut de obicei doar canapeaua de o culoare si fotoliul de alta, dar fiind vorba de seturi care au numai un fotoliu, nu doua. E mai bine sa fie canapeaua o culoare si ambele fotolii alta culoare, adica aceeasi pentru fotolii dar diferita de canapea? Sau cel mai sigur este sa fie toate trei in aceeasi nuanta? Mi-ar placea sa merg si pe alte nuante in afara de cele de maro,crem, daca puteti sa-mi indicati, va rog, cam ce culori. Mentionez ca peretii si perdeaua sunt albe iar mobila si parchetul maro nuc. Multumesc frumos!

Intrebare trimisa de un cititor din - Bucuresti , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Elena V. a scris:

Te felicit pentru ideea de a diferentia fotoliile prin culoare. Iti sugerez nuantele doua cate doua, urmand sa alegi ce iti place. Verde marin+aramiu; maro acaju+verde absint; verde avocado+maro roscat; chihlimbar rosu+brun deschis; crem sampanie+gri soarece.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: canapele si coltare , fotolii , retapitare ,

Taguri:    reconditionare,    fotolii,    canapea,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro