renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Rolete rosii in bucatarie, rog sfaturi de design interior

buna ziua. As dori sa-mi dati un sfat in legatura cu o fereastra de bucatarie. Am un geam dublu in bucatarie,am pus rolete rosii pt ca in bucatarie totul e alb cu gri,trebuie sa mai pun si alta perdea sau nu? de culorile alese ce ziceti?

Intrebare trimisa de un cititor din - Reghin , Mures
vezi si firme constructii Mures

Raspunsuri si comentarii
Rodica a scris:

Roletele au rolul de a proteja interiorul de razele soarelui, atunci cand este cazul sa fie deschise, acoperind geamul, sau pe timpul serii cand este lumina aprinsa. In cazul in care locuiti la parter sau la etaj inferior, pentru a proteja intimitatea de privirile trecatorilor/vecinilor de la acelasi nivel sau cele superioare, va sugerez sa asezati si o perdea alba, simpla, din material fluid si delicat. In cazul in care nu exista posibilitatea ca cineva prea curios sa priveasca in bucatarie cand doreste, atunci roleta este suficienta. Combinatia coloristica existenta este placuta. Puteti echilibra culoarea roletei cu un accesoriu in aceeasi nuanta: fata de masa, element decorativ de bucatarie sau: cana de cafea, filtru de apa, prosop, ceas de perete cu rama rosie, etc.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri:    rolete,    ferestre,    rosu,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro