renovat.ro

» » sapa autonivelanta - Forum

sapa autonivelanta

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce sapa autonivelanta pot folosi fara a afecta lemnul din podea?

La etaj am podul de lemn. Pentru a pune parchet trebuie sa indrept cu ceva. Ce sapa autonivelanta pot folosi fara a afecta lemnul din podea?

Am pus parchet peste sapa autonivelanta si flambeaza - ce este de facut?

Am un apartament de 3 camere in care am vrut sa acopar mai mult de 70 la suta din el cu parchet....am zis sa nu pun parchet peste sapa veche..fiind gaurita....am turnat sapa autonivelanta....toate bune si frumoase...numai ca dupa ce mesterii au pus parchetul...el flambeaza cam peste tot...ce e de facut..?

Pret manopera scos parchet laminat si turnat sapa autonivelanta?

Doresc sa stiu cat este manopera pe mp de scos parchet nou dublu clic,turnat sapa autonivelanta si remontat acelasi parchet. Mentionez ca sapa turnata anterior are denivelari. Multumesc!

Este suficient ca sub parchet sa se instaleze doar o plasa anticondens?

Buna ziua, Doresc sa instalez un parchet laminat de 12mm si as dori sa-mi spuneti daca este suficient ca sub parchet sa se instaleze o plasa anticondens dupa care un polistiren extrudat de 5 mm cu aluminiu pe ambele fete. Mentionez ca se vor monta pe o sapa 5 cm la parterul unei case. De asemenea, la momentul turnarii placii de sub sapa a fost montat un polistiren extrudat de 4 cm, dar si asa placa cu sapa este destul de rece. Totodata ma intereseaza sa stiu daca este vreo problema ca sapa mai suna a gol prin unele locuri de langa pereti si mai are fisuri rare de 1 mm care nu s-au dezvoltat de un an de cand a fost turnata sapa. Astept raspunsul dvs. Toate cele bune!

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro