renovat.ro

» » scari interioare - Forum

scari interioare

Vrei sa adaugi o intrebare?
Ce culoare de scara interioara sa aleg intr-o casa cu usi albe si negre?

Buna, Intr-o casa cu usi albe si negre, ce culoare ar trebui sa fie scara interioara? Multumesc

Constructie scara interioara lemn masiv - oferte

Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o oferta de pret pentru constructia unei scari interioare din lemn masiv , de aproximativ 1.80 metri. Daca se poate as vrea un model cu vang central. Oferta daca se poate sa contina si montajul scarii. Multumesc

Scara din beton placata cu lemn la interior

As dori sa imi plachez scara din interior de la casa cu lemn de fag masiv. Am cerut oferte pe la firme si am constatat ca treptele nu sunt din lemn masiv ci sunt niste trepte fabricate din mai multe lamele lipite intre ele printr-un sistem cu dinti. O treapta cred ca are in componenta ei 4, 5 lamele. Este ok acest sistem pentru placarea unei scari de beton. Daca apare umezeala cat de mica acele lamele nu se umfla si se desprind una de cealalta?

Cum imi fac scara interioara la casa?

Suntem la faza de proiectare a casei si tot rotim la camere si nu ne iese ceea ce dorim datorita volumului mare pe care il ocupa scara de interior. Avem 2 scari una de la parter catre etaj si cealalta intre etaje. Va rog sa ne spuneti care model de scara ocupa cel mai putin volum in interiorul unei case, mai ales in ceea ce priveste spatiul la sol ocupat de aceasta scara?

Cum pot amenaja o scara de interior, cu zid sau cu deschidere?

Buna seara! Va rog, cum pot amenaja o scara de interior, cea din imagine, sa fac si celalalt perete din zid sau sa las deschidere catre zona de living? Multumesc!

Cat ma costa sa plachez cu lemn masiv o scara interioara din beton?

Buna ziua, Imi puteti spune va rog cam cat ar costa sa plachez o scara interioara din beton cu lemn masiv. As dori oferte pentru materiale dar si pentru manopera. Scara are 17 trepte. As vrea pret si pentru balustrada cu balustri si mana curenta tot din lemn masiv. Multumesc.

Unde gasesc o firma care sa execute scari interioare din lemn moderne?

Unde se fac scarile modern din lemn masiv foto nr.5 (www.renovat.ro/modele-moderne-de-scari-de-interior-inspiratie-in-imagini-p-319/Scara-moderna-cu-trepte-groase-din-lemn-masiv-si-balustrada-din-aluminiu-pp-4650/) si cat costa?

Ce culoare sa alegem pentru scara de interior?

Buna ziua. Eu si sotul meu avem o nedumerire in ceea ce priveste nuanta/culoare scarii de interior. Ce culoare ar trebui sa fie in conditiile in care geamurile termopan sunt wenge, parchetul alb cu striatii, usile stejar deschis? Cu ce ar trebui sa el asortam sau cum ar fi mai bine sa procedam? Scara de interior este numai din lemn, momentan nelacuita si nevopsita. Va multumim

Cum se monteaza o scara pliabila?

As vrea sa stiu daca o scara pliabila pentru pod se monteaza greu?

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro