Se poate aplica lac cu sclipici peste zugraveala?
Buna,as dori as vopsesc un perete din living cu o vopsea,peste care se poate aplica apoi lac cu sclipici,dar vreau ca peretele sa il fac in 2 culori argintiu-turcoaz. Ajutatati-ma cu un pont,idei,poze.Multumesc mult
Intrebare trimisa de un cititor din - Arad , Arad
vezi si firme constructii Arad
Raspunsuri si comentarii
Buna,am sclipici de orice tip pt zugraveli speciale,va astept
Doresc sclipici argintiu pentru perete.Imi dati un pret si eventual niste sfaturi?Va multumesc
Bun� ziua! M� intereseaz� acest tip de sclipicioase pentru vopsea lavabila! Mai este de actualitate ofert� postaț� de ttraian1?!
Buna,am sclipici pt toti doritorii,0726080707
Bună ziua,
Doresc sa fac tavanul cu sclipiciargintiu. Se poate amesteca sclipiciul culavabila de orice culoare sau este un alt procedeu?
Multumesc
Posteaza!
Taguri: zugraveala living, vopsea lavabila,
Pentru finisaje cu sclipici peste vopseaua de interior a peretilor puteti aplica �Fantasy sclipici�, un produs acrilic pe baza de apa ce poate fi aplicat pe zidarie sau lemn. Dupa uscare, suprafata are un finisaj metalizat. Acest produs poate fi achizitionat de la firma Alaska, Bucuresti, dar este destul de costisitor. Daca preferati o combinatie intre argintiu si turcoaz pentru un perete, va sugerez realizarea unui desen ingenios, care are menirea de a atrage privirile in acel spatiu. Combinatia este indrazneata, de aceea modelul trebuie sa fie pe masura. Va sugerez cateva idei: una dintre culori sa strabata peretele intr-o forma serpuita, mai ingusta in coltul de jos si sa se deschida amplu spre coltul opus; realizati trei �bulgari� argintii de dimensiuni diferite amplasati aleatoriu pe acel perete, iar fondul sa fie turcoaz; realizati o �prisma� argintie, de dimensiuni mai mari din care sa emane irizatii argintii si turcoaz (combinate), care spre margini sa fie numai turcoaz.