renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se poate aplica lavabil peste vopseaua structurata?

Buna ziua, As dori sa fac chenar la ferestre cu o nuanta mai inchisa decat cea aplicata deja. mentionez ca am aplicat de 1 luna de zile vopsea decorativa pe tot exteriorul casei. Ce pot face? Exista ceva care se poate aplica peste structurata sau trebuie indepartata portiunea din jurul ferestrelor unde doresc alta nuanta? multumesc anticipat!

Intrebare trimisa de un cititor din - Slobozia , Ialomita
vezi si firme constructii Ialomita

Raspunsuri si comentarii
Daniel a scris:

Daca doriti sa revopsiti peste vopseaua decorativa de exterior nu este necesar sa indepartati stratul deja existent. Daca veti aplica pe suprafata dorita vopsea lavabila siliconica de exterior, puteti sa schimbati culoarea pe orice suprafata. Acest tip de vopsea, �Emex�, este un produs de dispersie, hidrosolubil, pe baza de copolimeri pentru finisaje exterioare. Avantajul utilizarii acestui tip de vopsea este ca are aderenta buna pe orice tip de suport, poate fi colorata in orice nuanta si se poate aplica fie cu pensula, fie cu trafalet.

Dan B. a scris:

Bună ziua! Se poate aplica vopsea lavabila normala peste vopseaua lavabila siliconica de interior? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Simion Cristina a scris:

Buna ziua Daca am decorativa interior casei si vreau sa renovez pot aplica lavabila peste decorativa si daca este necesar amorsa inainte de a da lavabila

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: fatada casa ,

Taguri:    ferestre,    finisaje exterioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro