renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se poate aplica peste polistiren o caramida aparenta?

Buna seara, 1) se poate placa exterior cu polistiren de 10 si tencui pe interior ,ca solutie f.buna? sau fara tencuiala pe interior! 2) se poate aplica peste polistiren in exterior(10 cm!) o caramida aparenta,piatra naturala pana la 8m inaltime? Multumesc mult

Intrebare trimisa de un cititor din - Craiova , Dolj
vezi si firme constructii Dolj

Raspunsuri si comentarii
TUDOR a scris:

Buna ziua,
Este foarte buna solutia pe care ati precizato,cel putin pe o parte se tencuie,
Se poate lipi caramida pe polistiren fara probleme.
Daca nu aveti cine sa va faca placarea si tencuitul,noi va stam la dispozitie cu deosebita placere,seriozitate si profesionalism.
Va multumesc,
CU STIMA SI RESPECT,TUDOR
TEL 0740189710
EMAIL [email protected]

Alexandru, SC Perodicom SRL a scris:

Punctual....
Solutia de a izola pe exterior peretii cu polistiren de grosimea 10 cm si interior tencuiala , tinci si glet, este o solutie buna, asigura un confort termic bun.
Referitor la placarea cu piatra, travertin, caramida pentru placari, peste polistiren presupune cateva operatii suplimentare, pe care putini la fac, de asigurare a termoizolatiei din punct de vedere mecanic, pentru a rezista unei sarcini suplimentare de peste 60-80.kg pe mp.
Noi am executat asemenea lucrari de mai bine de 10 ani, si acestea se prezinta excelent, si vor rezista fara probleme.
Nu imi permit sa spun aici care sunt aceste operatii suplimentare.
Daca doriti va trimit fotografii cu acest gen de placaj, chiar la inaltimea de 6-7m, cu piatra de Tropaisar de calcar cu grosimea medie de 2,5 cm.
Daca doriti sa discutam, sau sa executam lucrarea, am mail [email protected], si tel. 0720088161

zizi a scris:

mai Alexandru, SC Perodicom SRL nu permiti sa dezvalui secretul ca nu stiiii, si daca sti tinetio tie lepra ordinara si sa dai faliment pe cand citesti eseste randuri,

viorel a scris:

Buna ziua, de curand a aparut un termosistem decorativ care imita caramida, piatra etc, astfel incat nu mai e necesar sa fie aplicata caramida peste polistiren!!! In plus termosistemul acesta care imita caramida se aplica foarte usor pe casa si vine acoperit din fabrica cu o rasina speciala rezistenta la conditiile climaterice de la noi. Dupa ce termosistemul decorativ se lipeste de casa, nu mai ramane decat sa vopsesti cu ce culoare de exterior doresti. Eu am folosit termosistem decorativ de 10cm, EPS100, dar exista si termosistem mai subtire, chiar de 2 cm, care se poate aplica peste termosistemul clasic. Fabrica are productia in Bucuresti pe undeva pe Baicului, dar are si un showroom mai central pe Mitropolit Nifon.

viorel a scris:

Fabrica ce produce termosistem imitatie caramida se numeste Fabrica de Profile, si are numarul de telefon fix 021.457.03.38 si email [email protected]

Bogdan a scris:

Fabrica de profile nu are caramida peste placa de pilistiren. E decupata caramida din placa de polistiren. Si nici macar nu e polistiren extrudat, e expandat si acela e foarte slab. Am luat de la ei si nu e ok. Dupa ce am cautat mai bine pe internet,am gasit la cei de la Techstone, au site-ul www.caramida-aparenta.co.ro, nr de telefon 0728996079. Zici ca e originala caramida. Recomand!

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje exterioare ,

Taguri:    caramida aparenta,    polistiren exterior,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro