renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se poate aplica polistirenul direct pe vopseaua decorativa care are sub ea vopse

Doresc sa aplic pe exterior polistiren expandat de 15 mm deoarece acum 7 ani am facut o casa din caramida cu pereti de 37 mm am aplicat vopsea lavabila iar anul trecut am aplicat vopsea decorativa de exterior nemteasca cu certificat de calitate ptr rezistenta la intemperii etc dar din pacate mi s-au cojit toti peretii ...se pare ca din cauza ca nu a fost corect aplicata. Va rog sa-mi raspundeti daca pot aplica polistirenul direct pe vopseaua decorativa care are sub ea vopsea lavabila ? multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Baia Mare , Maramures
vezi si firme constructii Maramures

Raspunsuri si comentarii
Maria G. a scris:

Se poate aplica polistirenul peste tencuiala decorativa, cu conditia sa ferificati daca sunt suprafete de pe care se cojeste vopseaua aplicata anterior. In acest caz, este bine sa curatati bine peretii, ce cade sa cada, apoi se poate monta placa de polistiren. In acest caz, se recomanda placarea polistirenului �pe mamaligi�(mesterii vor sti procedeul) pentru o aderenta mai buna cu vopseaua veche, si fixarea cu dibluri pentru polistiren.

TUDOR a scris:

Buna ziua,
Trebuie curatat decorativa si dupa aceea se va aplica polistiren.
Noi suntem o firma din Chitila-Ilfov,daca doriti sa colaboram ma puteti contacta oricand doriti.
Va multumesc,Tudor
tel 0740189710

Florin a scris:

Salut!Am și eu o casa data cu tencuiala decorativa și vreu sa o plachez cu polistiren.se lipește polistirenul pe tencuiala decorativa?astept sfaturile d voastra

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    polistiren expandat,    mod aplicare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro