renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se poate monta polistiren in interior fara dibluri?

Cum pot sa montez polistiren la bloc in interior fara a da gauri in beton ( fara dibluri si ciuperci) Daca da va rog sa imi ziceti si mie cum se face si ce materiale se folosesc?

Intrebare trimisa de un cititor din - Brasov , Brasov
vezi si firme constructii Brasov

Raspunsuri si comentarii
Nicolae a scris:

Da, cu ajutorul spumei poliuretanice pentru lipit polistiren, „Soudatherm”. Se livreaza in recipiente de 750ml care au forma de spray. Se aplica pe perete, sub forma de fire pulverizate pe suprafete mici, apoi se aseaza polistirenul impingandu-se cu palma pentru a face aderenta perfecta cu suprafata. Astfel se procedeaza pe rand, pe toata suprafata de lucru.

Alexandru a scris:

Axista acum solutii mult mai eficiente, mult mai rapide, si mult mai curate. Va puteti executa singur lucrarea....
A aparut rigips de 12,5 mm grosime placat cu polistiren de 2 cm. Are adezuvul lui pentru aplicat pe perete.
Nu mai este nevoie de tehnologia clasica....adeziv, polistiren, plasa, tinci, glet.
Daca sunteti interesat dezvolt detaliile.

Mihai a scris:

Buna ziua,

La ultimul etaj pentru tavane se pot folosi ambele variante? (rigips de 12,5 mm grosime placat cu polistiren si/sau doar polistiren).

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: termoizolatie ,

Taguri:    polistiren interior,    dibluri,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro