renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se poate pune peste parchet polistiren extrudat?

Buna ziua, Doresc sa incep renovarea unei case vechi si as dori sa aflu daca peste parchetul vechi as putea sa izolez sapa cu polistiren extrudat si in cele din urma alt parchet sau gresie sau este recomandata scoaterea parchetului vechi? Inaltimea casei imi permite sa ma ridic fara probleme iar usile interioare vor fi schimbate ulterior. Multumesc

Intrebare trimisa de un cititor din - Roman , Neamt
vezi si firme constructii Neamt

Raspunsuri si comentarii
Cosmin a scris:

In interioarele in care vreti sa montati parchet, parchetul vechi este o baza buna pentru polistirenul extrudat peste care sa montati noul parchet. In spatiile in care doriti sa montati gresie, se recomanda aplicarea unei sape, eventual una autonivelanta, de cel putin 1-2mm pentru ca gresia sa faca priza buna cu pardoseala.

Dragomir daniel a scris:

Buna ziua. Apelez la dumneavoastră pentru un sfat. Am cumpărat parchet masiv,dar vreau sa izolez cu extrudat înainte de parchet. Așadar, eu as vrea sa pun o șapă autonivelanta (pentru că nu cred că e dreaptă placa)după care să lipsesc extrudatul de15 sau 20mm după care să lipesc parchetul. Nelămurirea mea este daca pot lipi perchetul direct pe extrudat sau trebuie sa pun o șapă și deasupra extrudatului după care parchetul

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: pardoseala ,

Taguri:    parchet,    izolatie pardoseala,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro