Se potriveste canapea bej mustar cu mobila crem si parchet pamantiu?
Va rog din suflet sa ma ajutati! Canapeaua si fotoliile intentionez sa le iau ca in poza, adica un bej-mustar, parchetul este nici foarte inchis dar nici deschis, un pamantiu catre gri, si nu stiu ce lemn, ce culoare de mobila sa cumpar. Si totusi am impresia ca nu se potriveste din start canapeaua cu parchetul. Inca mai pot schimba culoarea canapelei. Mobila care imi placea era pe cream. Sunt sanse sa se potriveasca mobila cream, cu canapeaua bej-mustar si cu parchetul pamantiu catre gri? E clar ca trebuiesc vazute culorile, dar nu va pot oferi decat culoarea canapelei...in imaginea atasata. Multumesc frumos!
Intrebare trimisa de un cititor din - Constanta , Constanta
vezi si firme constructii Constanta

Raspunsuri si comentarii
Buna ziua, m-am "pricopsit"cu un coltar in doua culori, mustar si maro sobolan. Peretele din spatele canapelei are tapet bej cu insertii aurii, parchetul un gri-bej. Nu stiu ce culoare ar trebui sa fie mobila, covorul, perdelele, deja mi se pare super plictisitor:) Multumesc anticipat!
Buna seara,
Am o canapea mustar, din piele. Peretii sunt albi, pardoseala are nuante de bej, maro, galben pai , mobila este galben pai si maro ( nuantele din parchet ) , perdeaua alba (voal ), draperia gri ( catifea ). Canapeaua se afla langa geam. In continuarea ei mai ramane un spatiu de circa 80 de cm lungime. As vrea sa pun un fotoliu . Nu stiu ce nuanta pt ca la nuanta canapelei nu am mai gasit tot din piele. Covorul cum sa fie ? Multumesc !
Posteaza!
Taguri: amenajari interioare ,
Taguri: canapea bej, mobilier,
Griurile, indiferent de intensitatea lor, pot acompania orice culoare in amenajarile interioare. In acest caz, sa inteleg ca parchetul are o nuanta de gri mai inchis, langa care se potriveste perfect nuanta canapelei dorite. Mobila pe crem, poate fi pusa in valoare de zugraveala peretilor, de covor, draperii si perdea. Incercati sa zugraviti doi pereti alaturati cu stucco venetiano combinatie (crem si gri foarte cald), iar pe unul dintre pereti va fi mobila. Ceilalti doi pereti pot fi crem deschis, uni. Perdeaua alba si draperia din material lucios in nuanta canapelei, va completa amenajarea. Pentru covor, va sugerez alegerea unui model modern, cu fire lungi, cu model fantezist de linii si forme, in care sa se regaseasca: crem, bej mustar ca dominante, si doar de accent: alb, negru, verde mustar. Covorul reprezinta rezultatul unui amestec de nuante de pamant, care va evidentia atat mobilierul, cat si pardoseala.