renovat.ro

» » » »

ADAUGA O INTREBARE

Se potriveste gresie si faianta crem la o baie cu usa wenghe?

Buna seara, Am o casa si sunt la finisaje la interior. La intrare in baie am usa wenge inchis,tot din baie intru in camera-centrala unde nu am montata usa. Intrebarea mea este: pot monta tot usa wenge? Ce culoare de gresie si faianta pot pune in baie cu aceste doua usi wenge inchis? Mie mi-a placut o culoare de gresie si faianta culoarea crem deschis.

Intrebare trimisa de un cititor din - Sector 3 , Bucuresti
vezi si firme constructii Bucuresti

Raspunsuri si comentarii
Daniel a scris:

Ar fi bine ca usile sa aiba aceeasi culoare. Pentru acel spatiu aveti doua posibilitati de amenajare cu gresie. Una ar fi aceea a unei combinatii dintre gresie neagra si faianta bej despre care ati precizat, astfel incat cu usile wenge sa se realizeze un echilibru coloristic. O alta varianta ar fi aceea de a face un joc de 3-5 bucati de faianta neagra pe peretele pe care s-a aplicat faianta bej, iar gresia sa fie toata bej. Daca veti pune doar usile culoare inchisa si gresia, respectiv faianta culoare deschisa, impactul vizual nu va fi chiar foarte bun. Putina culoare inchisa printre bej va avea efect special si echilibrul coloristic va fi de bun augur in intregul ansamblu.

Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat.ro
Linkuri sponsorizate

Posteaza!

*Nume:
E-mail: Notifica-ma la comentarii pe aceasta pagina
Nu arata e-mailul meu
*Text:
Confirm ca am peste 16 ani si doresc sa postez

Taguri: finisaje interioare ,

Taguri:    gresie si faianta baie,    usi interioare,

ADAUGA O INTREBARE

Dezvoltarea web si seo de fluxsoft.ro